RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Торкрет роботи

З кожним роком в Україні торкрет роботи отримують все більше уваги. Незважаючи на те, що обладнання для даного виду будівельно-ремонтних робіт було винайдено ще близько сотні років тому, його істинну цінність помітили тільки зараз. Наша компанія є виробником будівельних матеріалів на основі бетону. З цієї причини ми також випускаємо в продаж торкрет системи для ефективної роботи. Ви можете замовити бетон і техніку, за допомогою якої легко впораєтеся з будь-тріщиною з бетонному виробі.

Торкрет роботиЩе до Другої світової війни в західних країнах активно практикувався метод нанесення сирої будівельної маси на вертикальні поверхні з метою зупинити розростання тріщини. Такі види робіт знайшли назву торкрет. Однак обладнання не знайшло попиту серед приватних осіб, тому його використовували до недавнього часу виключно будівельні копанні і ремонтні служби. В результаті торкрет роботи Ви можете наповнити розлом плити або тріщину рівномірним шаром бетону. Він швидко застигає і скріплює конструкцію. Також дане обладнання ефективно себе показало у процесі гідроізоляції басейнів. Завдяки потужному насосу можна за максимально короткий час нанести на всю чашу басейну шар будматеріалу.

Щоб якісно виконувати торкрет роботи потрібно працювати з сучасним справним обладнанням. Ви можете здійснити замовлення на будь-яку доступну модель установки, яка відзначена на офіційному сайті нашої компанії. Рекомендуємо детально вивчити технічні характеристики техніки, щоб зробити правильний вибір.

Ще кілька років тому про торкрет роботах не знали навіть приватні підприємці, які надавали послуги з ремонту. Сьогодні ж навіть Ви можете забезпечити свій будинок ефективним обладнанням, яке швидко і ефективно охоплює велику робочу площу в процесі нанесення бетону.

G Analytics
сайт создан компанией веб студия