RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Гідроізоляція басейну зсередини

Власники сучасних басейнів серйозно ставляться до ремонту і оновленню вироби, так як саме завдяки грамотному підбору відповідних матеріалів можна продовжити термін басейну. Якщо Ви теж зацікавлені в тому, щоб встановити у дворі місце для літнього купання, ми рекомендуємо заздалегідь прорахувати обсяги роботи над ним. Перша і найважливіша річ, яку не можна залишати без уваги, це гідроізоляція басейну зсередини. Існує два види обробки котловану. Ви можете як убезпечити корпус від грунтових вод зовні, так і забезпечити якісну гідроізоляцію домашнього басейну зсередини, щоб хлорована вода не проникла всередину чаші. Якщо допустити помилку на цьому етапі, можна привести до повного руйнування конструкції.

Гідроізоляція басейну зсерединиЗовнішня обробка не менш важлива. В Україні відзначений високий рівень підземних вод. Це відбивається на терміні експлуатації труб, будівель, колодязів і навіть підземних кабелів. Безліч різних за консистенцією і способу нанесення матеріалів використовується як гідроізоляція басейну. Зсередини його можна обробити бетонної сумішшю або унікальними матеріалами від окремих виробників. Ми рекомендуємо поетапно обробляти чашу басейну, використовувати ін'єкційні речовини, які глибоко проникають всередину конструкції і забиває тріщини. Під час нанесення зовнішнього шару гідроізоляції Вашого басейну зсередини слід також враховувати, що на дно вироби розташовується найбільший тиск. Виходячи з цього, на дні повинен бути розміщений самий товстий і щільний захисний шар.

Вас цікавить якісна і довговічна гідроізоляція басейну зсередини, яка не дала б розвалитися чаші вже через рік? Ми рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашої компанії і придбати сертифіковані матеріали.

Ви можете звернутися до фахівців, які використовують сучасну спеціалізовану техніку для роботи над гідроізоляцією зсередини басейну. Професійна допомога не б'є по кишені так, як щорічні басейни.

G Analytics
сайт создан компанией веб студия