RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Склад для торкретування

Склад для торкретуванняПідбираєте для торкретування склад суміші відповідний і хочете придбати вже готовий продукт? Наша компанія пропонує відмінну торкрет суміш мокрого методу, і Ви можете замовити її в будь-яких обсягах. Такий продукт користується значним у нас попитом, ми подбали про його стабільну наявність на складі. Виберіть суміш перевірену і в планованій роботі Ви безсумнівно досягнете хорошого результату.

Склад для торкретування застосовують для різного виду тріщин і раковин. Зараз його використовують досить широко для гідроізоляції конструкцій, реставрації їх і відновлення. Наш продукт нетоксичний і він славиться гарною морозостійкістю, з ним працювати буде раціонально і просто. Звернутися за складом для торкретування до нас Ви можете в будь-який час. Наші суміші відрізняються також низькою в'язкістю і стійкістю до дії солей, хімікатів і розчинників. Почніть працювати з нашими сумішами для обробки бетонних конструкцій, і Ви самі зможете переконатися в їх відмінних якісних характеристиках. Якість складів для торкретування під найсуворішим у нас контролем, в експлуатації Вас підвести вони не зможуть. З більш детальною інформацією про суміші і технічні їх властивості Ви можете ознайомитися в розділах на сайті. Ми цінуємо Вашу довіру і готові також забезпечити Вас докладною особистою консультацією в телефонному режимі.

Необхідний склад для торкретування? Замовте суміші від нашої компанії, ціни ми пропонуємо помірні.


З питань замовлення складу для торкретування звертатися можна за телефоном на сайті. Ми швидко оформимо замовлення, і Ви зможете отримати якісний продукт вже за найкоротший час. Від постійних клієнтів про ефективність сумішей ми отримуємо тільки позитивні і завжди вдячні відгуки.
G Analytics
сайт создан компанией веб студия