RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Суміш для торкрету

Суміш для торкретуДбаєте про підвищення міцності і морозостійкості конструкції, хочете замовити для торкрету суміш якісну? Ми раді Вам запропонувати суміші, що застосовуються для різних типів тріщин, осколів і раковин. Наш продукт дозволить легко домогтися в торкретуванні наміченого результату, за його якість ми відповідаємо. Суміші є в наявності на складі стабільно і можуть бути відправлені Вам в будь-який час.

Суміш для торкрету
має відмінну морозостійкість і також стійкість до утворення солей. Наша суміш нетоксична і з нею працювати буде просто і зручно в реставрації споруд різного призначення. Вона стійка до впливів всіх масел, хімікатів і розчинників. За сумішшю для торкрету Ви можете звертатися до нас прямо зараз, вона володіє низькою в'язкістю і тому використовується всюди. У нас в компанії розумні розцінки на різні типи сумішей і надати Вами обрану ми можемо в буь-яких обсягах. Для реставрації та відновлення важливих бетонних конструкцій наша для торкрету суміш підходить якнайкраще. Її ми надати можемо в зручній фасовці, термін зберігання сумішей 12 місяців. Не варто зволікати з вибором і замовленням оптимального продукту для торкретування, наша Вас в експлуатації точно не підведе. З технічними даними, докладнішою інформацією про використання суміші можете ознайомитися Ви в спеціальному розділі на сайті.

Необхідна суміш для торкрету? Замовте її в потрібних кількостях сьогодні, і ми її надамо в найкоротші терміни.


Отримати консультацію по використанню суміші для торкрету і оформити замовлення своє можна за запропонованим на сайті телефоном. Вам про переваги нашого продукту розкажуть докладніше і на поставлені запитання дадуть відповіді розгорнуто. Виберіть для посилення важливої конструкції і гідроізоляції оптимальне рішення.
G Analytics
сайт создан компанией веб студия