RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Сухі суміші для торкретування

Сухі суміші для торкретуванняСухі суміші для торкретування були винайдені більш ста років тому. Їх застосовували в обробці бетонних, цегляних і кам'яних поверхонь. Завдяки гармати для торкретування сухі і мокрі суміші можна нанести на важкодоступні місця, а також з їй можна заповнити тріщини у виробах.

Якщо Ви працюєте в будівельно-ремонтної сфері, то знаєте, що даний метод нанесення бетону не тільки легкий у виконанні, але і більш довговічний, ніж традиційний. Так як при викиданні сухої суміші гарматою торкретування утворюється високий тиск, воно сприяє виходу повітря з маси. Такий шар речовини більш щільний - він більш якісно виконує ізоляційні функції і повністю заповнює тріщини в стінах, на дні басейну або на колонах. Завдяки інтернету багато людей мають можливість виготовляти суміші для торкретування, мокрі або сухі, самостійно. Однак якщо Ви займаєтеся підприємництвом і надаєте ремонтні послуги, ми рекомендуємо застосовувати перевірені суміші.

Виробництво «Кімтек» випускає якісні засоби, які складаються з обробленого піску і портландцементу. Ви можете дізнатися більше про склад і правилах використання нашої продукції на офіційному сайті компанії. Також у Вас є можливість вибрати сучасне обладнання, яке ефективно і довговічне завдає сухі суміші для торкретування вертикальним методом. Вартість обладнання можна дізнатися по телефону, який вказаний на сайті.


Рекомендуємо застосовувати тільки якісні матеріали для будівельно-ремонтних робіт. Ви можете забезпечити своїх клієнтів висококласним сервісом, якщо приділіть увагу сухим сумішам для торкретування.
G Analytics
сайт создан компанией веб студия