RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Гідроізоляція під басейн

Незважаючи на високу міцність більшості сучасних матеріалів, які використовуються у виготовленні басейнів, гідроізоляція під басейн необхідна в будь-якому випадку. Це продовжує термін басейну, навіть він споруджений з недорогих матеріалів. Ви можете зайнятися нанесенням ізоляції самостійно або звернутися до фахівців. Якщо пропустити цей етап, можна повністю зруйнувати конструкцію резервуара.

Гідроізоляція під басейнМожна виділити зовнішню і внутрішню гідроізоляцію басейну. Обидва види створюють перешкоду для води і не дає їй проникнути всередину шарів від резервуара. Таким чином можна не турбуватися про зміцнення опор басейну, так як волога є чи не єдиним речовиною, що руйнує елементи басейну.

Ми рекомендуємо вдатися в першу чергу до використання матеріалів для обмазувальної гідроізоляції для установки басейну. Так як в Україні дуже високий рівень підземних вод, вони можуть також впливати на корпус чаші. Якщо за допомогою торкрет системи рівномірно нанести бетонну суміш по всій поверхні котловану, можна виключити потрапляння вологи на конструкцію. Рекомендуємо також брати для роботи спеціальні ізоляційні суміші, плівки, глиняні замки та інше. Варіантів, як убезпечити басейн, існує багато, але тільки Ви можете вирішувати, який матеріал буде найвигіднішим. В даному питанні велику роль грає саме вартість матеріалу та виробник. Щоб шар гідроізоляції для домашнього басейну не виявився занадто тонким, ми рекомендуємо звернутися до приватних служб, які використовують сучасне обладнання для обробки тріщин в стінах, ремонту бетонних плит і установки басейнів.

В результаті роботи яма для басейну повинна бути рівномірно покрита однорідним шаром речовини. Гідроізоляція під басейн не може бути занадто тонкої або щільною, так як в першому випадку вона може вимитися, а в другому тріснути. Телефонуйте нам за номером, який вказаний на офіційному сайті компанії, щоб придбати відповідні матеріали.

Для того, щоб речовина для гідроізоляції від басейнів лягав рівно і гладко, потрібно використовувати сучасну техніку. В даному випадку допомагає торкрет система. Вона видуває масу за допомогою потужного насоса і видавлює бульбашки повітря з шару бетону. Таким чином Ви отримуєте міцніший і щільний шар матеріалу, який зберігає гнучкість.

G Analytics
сайт создан компанией веб студия