RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Обробка стіни бетоном

Не всякий ремонт обмежується поклейкой шпалер. Якщо Вас цікавить надійна обробка стіни бетоном, в даному випадку може допомогти використання торкрет систем. Це обладнання має довгу історію розвитку, але вже сьогодні їм може користуватися будь-яка приватна особа. Ви можете придбати установку на нашому офіційному сайті і отримати своєчасну доставку в будь-яке місто України. Бетон в якості обробки стіни виконує свої функції максимально ефективно. У разі утворення тріщин або проломів в плиті головна небезпека полягає в попаданні вологи в конструкцію. Щоб цього не сталося, потрібно обробити тріщину свіжим бетоном.

Обробка стіни бетономВід методу нанесення речовини залежить довговічність роботи. Найкращим способом можна сміливо вважати застосування торкрет установки. Для того, щоб масою свіжого бетону провести обробку стіни, потрібно тільки зарядити машину матеріалом, направити шланг на тріщину і включити насос. Під високим тиском маса наноситься в найдальші куточки конструкції. Але найкраще перевага нанесення обробки бетоном на стіни і підлогу полягає в тому, що бульбашки повітря під таким тиском виходять назовні. Це означає, що матеріал наноситься гладко, застигає без пухкостей і нерівностей.

До нас часто звертаються не тільки приватні підприємці, а й звичайні люди, які вирішили взяти на себе ремонт власного будинку. Вони набувають н нашому сайті якісні матеріали та обладнання. Якщо Вас цікавить обробка стіни бетоном, ми можемо порекомендувати торкрет установку для того, щоб швидко впоратися з даним етапом ремонту.

Телефонуйте нам за номером, щоб отримати доставку в Ваше місто сертифікованих матеріалів для оздоблення стін, пода і стелі бетоном.

G Analytics
сайт создан компанией веб студия