RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Торкрет маса

Торкрет масаНавіть такі міцні матеріали як залізобетон схильні поступово руйнування при постійному впливі на нього з боку агресивного середовища. Тому ми можемо порадити Вам в такому випадку використовувати спеціалізовані засоби, такі як торкрет маса, а також обладнання для її рівномірного нанесення по всій площі стіни. Таким чином Ви отримаєте якісну і швидку роботу по відновленню всієї конструкції.
На відміну від звичайної шпаклівки та інших аналогічних засобів, маса торкрет відмінно потрапляє навіть у важкодоступні місця, включаючи щілини, тріщини і отвори, які могли виникнути як при попередніх спробах ремонту, так і від погодного впливу. А якщо Ви вирішите масу для торкретування купити, то у нас вона буде представлена ​​в декількох варіантах для різних завдань, що дасть Вам можливість гнучкого вибору.

Якісна торкрет маса повинна не тільки відповідати за зміцнення стіни і закриття з'явилися слідів руйнування, але також і допомогти в боротьбі з вологою і погодою в майбутньому, так як вона є відмінним ізоляційним засобом для безлічі завдань.

У нашому каталозі Ви знайдете тільки якісну торкрет масу, яка довела свою ефективність на практиці. І на нашому сайті, в розділі з прикладами наших робіт, Ви знайдете фотографії з використанням саме таких засобів. Причому можливості щодо його використання є неймовірно гнучкими і не обмежуються тільки фундаментами та стінами будинків, а Ви можете використовувати їх і в безлічі інших ситуацій.
Хоч наша маса для торкретування і не єдина, яку Ви можете купити, але ми надаємо клієнтам гарантію якості на неї. А також можемо відразу запропонувати Вам купити спеціальні станції для нанесення суміші, адже без неї ефективність проведеної роботи буде на порядок нижче.
G Analytics
сайт создан компанией веб студия