RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Торнадо торкрет

Торкретування — спосіб нанесення рідкого бетону на яку-небудь поверхню. Здійснюється торкретування за допомогою спеціальних установок. Ці установки подають рідкий бетон під тиском. Будівельникам залишається лише направляти потік бетону і контролювати товщину шару. Торкрет на сьогоднішній день користується популярністю в Україні. Такий спосіб роботи з бетоном та іншими рідкими будівельними сумішами хороший тим, що вимагає мінімум часу. Використовуючи Торнадо торкрет, можна дуже швидко і, що важливо, якісно виконати поставлене завдання.

Торнадо торкретТорнадо торкрет обладнання відрізняється зносостійкістю і, як наслідок, довговічністю. Таке обладнання не підведе в самий відповідальний момент, так як часто працює без збоїв. Торнадо торкрет призначений для виконання різних будівельних завдань, а тому змушений працювати в складних умовах будівельного майданчика. Дуже важливо, щоб установка для подачі бетону завжди була в справному стані. Для цього достатньо експлуатувати Торнадо торкрет лише за призначенням, тобто коректно, а також забезпечити установці правильне технічне обслуговування і своєчасний ремонт.

Наша компанія пропонує Вашій увазі Торнадо торкрет. З цією установкою можна вирішити величезну кількість будівельних завдань.

Коли Торнадо торкрет потрапить на Ваш будівельний майданчик, праця бригади будівельників стане набагато простішою. За допомогою такої торкрет установки можна будувати житлові та промислові будівлі, комори, басейни та багато іншого. Працювати з нашим обладнанням досить приємно і просто. Звертайтеся до нас, і ми допоможемо Вам обзавестися відмінною торкрет установкою.

G Analytics
сайт создан компанией веб студия