RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Суміші для торкретування

Суміші для торкретуванняБільше сотні років назад був винайдений метод нанесення бетонного покриття за допомогою викидання суміші для торкретування на поверхню стіни. Під високим тиском речовина рівномірно розподіляється по робочій поверхні, а бульбашки повітря не затримуються в сирій масі. Таким чином виходить довговічний міцний шар бетону, який швидко застигає і не пропускає вологу і повітря.

Для роботи з  слід використовувати сучасне обладнання - воно не тільки дозволяє регулювати силу напору, але також у нього довший експлуатаційний період. Це особливо важливий фактор для приватних підприємців, які задіяні в будівельній сфері. Завдяки мокрому і сухому торкретування суміші можна наносити швидко, в важкодоступних місцях не залишається слідів від інструментів. Також слід зазначити, що щільність бетону, якого завдавали даним методом, більш високая.На міжнародному ринку, крім обладнання, можна придбати якісні суміші для виконання торкретування.

Ви можете замісити розчин самі, так як це не вимагає великих витрат. Але продукція компанії «Кімтек» відрізняється унікальним складом, який надає їй універсальність. Суміші для торкретування нашого виробництва засновані на портландцементі. Їх можна застосовувати в вертикальної обробці бетонних поверхонь. Засіб н токсична, проте ми рекомендуємо використовувати рукавички під час роботи. Також слід берегти очі від попадання речовини.


Щоб довідатися про ціни і замовити суміш для вертикального торкретування нашого виробництва, достатньо зв'язатися з нашим співробітником по телефону. Ми здійснюємо доставку в усі міста України і надаємо повну інформацію, яка стосується замовлень.
G Analytics
сайт создан компанией веб студия