RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Обробка шахти

Завдяки зростанню міст самими затребуваними стають будівельні компанії і ремонтні служби. Більш того, навіть обиватель може випробувати свої можливості в цій сфері зайнятися підприємницькою діяльністю. Якщо Ви вибрали для себе роботу з бетонними сумішами, навіть складна на перший погляд обробка шахти стане для Вас черговим незапорошену замовленням. Завдяки тому, що світ згадав про старий винахід, Ви можете швидше виконувати даний вид робіт і домогтися більш акуратного і довговічного результату. Зверніть увагу на зростання популярності торкрет систем і однойменних установок, які ідеально підходять для обробки шахти ліфта.

Обробка шахтиЩе близько сотні років тому дане обладнання було винайдено для того, щоб під високим тиском викидати рідку масу будівельної суміші на вертикальні поверхні. Найчастіше таким способом користувалися для обробки стін, і тільки зараз в для обробки шахт ліфтів. Однак техніку вертикального торкретування недооцінили, і тільки сьогодні ми починаємо більш детально вивчати досягнення машинобудування.

Цілий комплекс робіт над поверхнею стін тунелю для кабіни ліфта спрямований на безпечне використання підйомника. Ви можете використовувати металеві листи, піноблоки і навіть скло для оригінальної обробки закритою або прибудованою шахти, але найпопулярнішим можна вважати бетонну суміш. Вона вважається найміцнішим і відносно легким матеріалом, а також легко наноситься на поверхні.

Під час роботи дуже важливо, щоб жодна тріщина бетонної плити не залишалася відкритою. Туди може потрапити волога і під впливом температур руйнувати конструкцію. Щоб обробка шахти була довговічною, ми рекомендуємо використовувати торкрет станцію, яка задуває сирої бетон вглиб тріщин. Таким чином матеріал швидко застигає і не вимагає зайвої полірування.

Також Ви можете зателефонувати нам по телефону, щоб замовити сертифіковані будівельні матеріали українського виробництва. Наша продукція відмінно підходить для ремонту, будівництва та монтажу, а також для обробки стін або шахт. Ми надаємо будматеріали за вигідними цінами.

G Analytics
сайт создан компанией веб студия