RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Торкрет гармата

Наша компанія має неабияку репутацію серед не тільки приватних осіб, але і представників сервісів по ремонтно-будівельним послуг. Щоб обслужити споживачів з дефектом будівництва або закрити тріщини після просідання фундаменту, наші клієнти шукають не просто довговічне устаткування на прикладі торкрет гармати, а й недорогу техніку, яка буде доступною для їх замовників. Адже витрати на виробництво або закупівлю матеріалів і устаткування впливають на ціну послуг. Тому наше підприємство вивчає ринок України на наявність такої техніки, яка могла б максимально задовольнити потреби користувачів. В результаті багаторічної роботи кваліфікованого штату наших співробітників був сформований каталог, який нараховує десятки одиниць моделей різноманітного обладнання.

Торкрет гарматаМи готові допомогти кожному клієнту з вибором необхідної машини для промислової діяльності в будівельній сфері. Торкрет гармата надасть велику послугу Вам в разі виготовлення басейнів і ремонту стін.

Ми можемо запропонувати широкому колу людей виключно ефективну технічну допомогу в будівельних роботах і ремонтному обслуговуванні. Ті ж гармати торкрет виготовлені з міцного матеріалу, який витримує високий тиск двигуна, не піддається механічних пошкоджень. Також наші клієнти відзначають високі показники міцності всіх деталей обладнання і можливість їх заміни без особливих зусиль в ремонтних роботах. Ми ж керуємося зручністю наших замовників, тому вносимо в список нашого асортименту тільки такі товари, які буде зручно використовувати на регулярній основі.

Телефонуйте нам за телефоном, якщо вирішили придбати торкрет гармату. Це обладнання призначене для створення шару з бетонної суміші. Однойменний метод нанесення також має свої переваги, так як подається речовина за допомогою потужного насоса під високим тиском торкрет гармат. Ви можете помітити, що при використанні шпателя в масі бетону можуть утворитися бульбашки повітря. Навіть за умови якісної обробки і обробки матеріалу він втрачає свої якості. Щоб цього не відбувалося, ще на початку минулого століття були винайдені установки, які подавали бетонну масу з таким напором, що повітря виходило на поверхню і не порушував структуру речовини. Сьогодні торкрет гармата вдосконалена і доступніша.

G Analytics
сайт создан компанией веб студия