RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Торкрет установка оренда

Навіть найнадійніші будівлі схильні до впливу природних явищ, головним з яких є вода, адже саме вона поступово здатна зруйнувати навіть бетон і камінь. І тому сьогодні є затребуваними послуги зі зміцнення вже існуючих об'єктів і створення нових, а найбільш зручним рішення в такій ситуації є торкрет установка (оренда).

Торкрет установка орендаОренда торкрет установок є кращим рішенням, якщо Вам необхідно нанесення спеціальної суміші на поверхню на одному або декількох об'єктах, що дозволить Вам істотно заощадити Ваші ресурси. Але якщо Ви потребуєте більш значних роботах, або їх проведенні на регулярній основі, то наші співробітники можуть запропонувати Вам покупку як необхідного обладнання, так і товарів для них. Тому Вам відразу варто вирішити, що буде зручніше - оренда установки для торкретування або її покупка.

Якісна торкрет установка (оренда) має цілий ряд переваг перед ручним нанесення сумішей, а в деяких випадках вона буквально незамінна завдяки плавному розсіюванню бетону по всій поверхні обраного об'єкта.

Наша токрет установка (орендувати) здатна подавати бетон по шлангу на висоту до 90 метрів і на горизонтальне відстань в 300 метрів, тому Ви можете працювати з ним навіть у висотних будівлях, просто піднімаючи шланг. Сама ж система подачі може залишатися внизу, без будь-якої транспортування в важкодоступні точки, як це не рідко буває з іншим будівельним обладнанням.

Для того, щоб у нас замовити оренду торкрет установки, Вам потрібно лише вибрати відповідну модель у нас на сайті і потім зв'язатися з нашими співробітниками для уточнення всіх деталей і отримання докладної інформації про особливості нашої роботи.

G Analytics
сайт создан компанией веб студия