RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Торкретування поверхні

На жаль, навіть найміцніші бетонні конструкції з часом схильні до руйнування, а найзначнішим «ворогом» цього матеріалу є вода. Саме вода здатна згодом повністю зруйнувати навіть вельми стійкі конструкції, але на щастя сьогодні є кілька варіантів щодо вирішення даної проблеми, і один з них - це торкретування поверхні.

Торкретування поверхніНа відміну від звичайного нанесення або заливки бетону, торкретування поверхонь має здійснюватися з використанням спец обладнання, з якого під великим тиском і подається суміш. Саме завдяки таким особливостям нанесення, Ви можете повністю закрити практично будь-які тріщини і щілини, при нанесенні шару на вже існуючу конструкцію. Якщо ж Ви хочете провести торкретування на поверхню з нуля, то в результаті Ви отримаєте рівний і правильний шар без можливих пустот.

У нашій компанії можна замовити торкретування поверхонь будь-якого рівня складності і з використанням тільки найкращих засобів, так як наша компанія спеціалізується на подібних завданнях і регулярно виконує їх для приватних клієнтів і навіть цілих підприємств.

Для того, щоб у нас торкретування поверхонь провести, Вам слід лише зв'язатися з співробітниками нашої компанії і зробити у них замовлення на виконання роботи у зручний для Вас час. А так, як ми проводимо всю роботу під ключ, то отриманий результат буде повністю готовий до використання, а Вам не доведеться нічого доробляти або вже тим більше переробляти, як це на жаль, буває з іншими виконавцями.

Крім безпосередніх послуг по торкретування поверхонь, у нас також є можливість запропонувати Вам і окремі товари для самостійного проведення подібних робіт, які Ви з легкістю можете замовити.

G Analytics
сайт создан компанией веб студия