RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Торкрет машина для металургії

Торкрет машина для металургії виконує дуже важливу роль. Вона виконує певний процес, який полягає в нанесенні на поверхню практично будь-яких конструкцій шару бетону або будь-якого іншого розчину. Обраний розчин, це може бути і глина, і штукатурка, наноситься на поверхню тільки під певним тиском стисненого повітря. Тільки таким чином можна домогтися потрібного результату.

Торкрет машина для металургіїРезультат роботи для металургії торкрет машини — заповнені всі тріщини і дрібні пори, що в свою чергу гарантує підвищену міцність і морозостійкість потрібної поверхні.

У більшості випадків в якості торкрету (машина для металургії) використовується цементно-піщаний розчин, але можуть застосовуватися і інші. Розглядуване обладнання є якоюсь установкою, мета якої подавати отриманий розчин з певною швидкістю. При цьому не потрібно забувати і про тиск повітря.

Якщо Вас цікавить надійна та професійна торкрет машина для металургії, тоді пропонуємо Вам скористатися послугами нашої компанії. У нас представлений широкий вибір продукції і різних установок, які володіють тільки самими гідними технічними характеристиками.

Вивчити всі наші послуги та ознайомитися зі специфікою нашої діяльності Ви зможете на нашому сайті. На ньому Ви зможете знайти інформацію і про торкрет машину для металургії.

Вас приємно здивує ціновий сегмент наших послуг, який дуже лояльний і максимально доступний. Якщо у Вас виникнуть будь-які питання про торкрет машини для металургії, то Ви зможете отримати на них відповіді під час безкоштовної консультації з нашим кваліфікованим фахівцем.

G Analytics
сайт создан компанией веб студия