RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Суха суміш для торкретування

Суха суміш для торкретуванняМетод нанесення бетону під високим напором багато років відомий людству, проте популярність він знайшов відносно недавно. Суха суміш для торкретування широко застосовується в обробці стін з бетону, каменю та цегли. Вона також використовується в роботі на шахтах і рудниках. У складі сухих сумішей для нанесення бетону торкретуванням присутній дрібнозернисті мінеральні полімери. Їх добувають з піску і портландцементу.

Замовити даний засіб можна на нашому сайті. Досить тільки вибрати необхідну мокру або суху суміш для торкретування і зателефонувати за номером, який вказаний на сайті виробництва. «Кімтек» вказав детальний склад і метод застосування своєї продукції. Також разом із замовленням Ви отримуєте інструкцію про порядок роботи з розчином. Рекомендуємо заздалегідь ознайомиться з деталями суміші на нашому сайті. Також у Вас є можливість замовити висококласне обладнання для нанесення кошти на робочі поверхні під високим тиском.

Перевага роботи з бетоном методом торкретування полягає в простоті й ефективності. Суха суміш для торкретування швидко застигає, а бульбашки повітря піднімаються на поверхню речовини. Це надає масі більш високу щільність і теплоізоляцію. Ми рекомендуємо здійснити замовлення на перевірену продукцію компанії «Кімтек», яка відповідає санітарним нормам, не токсична і має помірну вартість.


Сухі та мокрі суміші для торкретування можна замішувати і самостійно. В інтернеті можна знайти безліч покрокових інструкцій, як домогтися рівномірної консистенції. Однак в разі роботи з застарілим обладнанням результат праці може виявитися не самим якісним. В асортименті нашої компанії можна знайти сучасні машини торкретування для сухого та мокрого сумішей. Все обладнання є на складах «Кімтек». Щоб здійснити замовлення, зв'яжіться з нами по телефону.
G Analytics
сайт создан компанией веб студия