RU UA

Представник в ЄС

MultiManagement
Industrie- und Baustoffgroßhandel
Pinneberger Chaussee 28
22523 Hamburg/Germany

Telefon: +494028795736
Mobil: +4917648644101
E-Mail: multimanagement@gmx.de

Торкретування порошок

Торкретування порошокСьогодні все більшої популярності набирає метод вертикального нанесення бетонної суміші в будівельно-ремонтних роботах. Торкретування, порошок для якого доступний в асортименті компанії «Кімтек», було винайдено понад сотню років тому, але воно не знайшло велику популярність. Фахівці в будівельній галузі переглянули всі переваги роботи з торкрет гарматами і повертають дане обладнання в активне використання.

Порошок для торкретування необхідно замісити в розчині, помістити в спеціальне обладнання і включити гармату. Завдяки цьому методу Ви можете заливати тріщини в колонах і стінах, вирівнювати поверхні басейнів, а також покривати бетоном цегла і камінь. Перевага роботи з гарматами також полягає в тому, що під високим тиском бетонна маса наноситься однорідним шаром. В результаті такої роботи утворюється менше бульбашок повітря, що підвищує ізоляційні якості матеріалу.

У торкретуванні порошок можна замісити і самостійно - в інтернеті існує багато інструкцій. Однак Ви можете не тільки економити свій час, але і підвищити якість своєї роботи із сумішами нашого виробництва. Заходьте на офіційний сайт компанії «Кімтек» і вибирайте матеріали для робіт по ремонту будівельних об'єктів. Наші порошки для торкретування різного типу відповідають санітарним нормам, є нетоксичними, а також швидко висихають.

На нашому сайті викладена повна інформація, яка стосується складу і методу нанесення матеріалу. Якщо Ви займаєтеся підприємництвом і робите послуги по ремонту стін і тріщин в будівлях, рекомендуємо використовувати тільки якісні матеріали. Щоб Ваших клієнтів приваблювало висококласне торкретування, порошок нашого виробництва забезпечить Вам професійний успіх.


Вартість продукції Ви можете дізнатися за телефоном, який вказаний на сайті компанії «Кімтек». Наші фахівці реалізують не тільки вироби власного виробництва, а й обладнання провідних компаній. Вибирайте порошок для машини торкретування і робіть замовлення прямо по телефону.
G Analytics
сайт создан компанией веб студия